detector.media
21.01.2020 18:10
«Фільмстрім» знімає для каналу «Україна» мінісеріал «Стань моєю тінню»
«Фільмстрім» знімає для каналу «Україна» мінісеріал «Стань моєю тінню»
Коли 4-серійний фільм «Стань моєю тінню» вийде в ефір, поки що невідомо.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, сестри-близнючки Ольга та Віра не спілкуються вже 12 років через те, що Ольга відбила у сестри нареченого Ігоря, вийшла за нього заміж, організувала свій бізнес і розбагатіла. Віра ж так і не стала дружиною, вона працює офіціанткою в провінційному ресторані.

Через 12 років Ігор, розшукавши Віру, повідомляє їй, що на Ольгу скоєно замах, вона лежить у клініці без свідомості і – для безпеки – під чужим ім'ям. Чоловік благає Віру «тимчасово замінити» Ольгу для того, щоб підписати від її імені важливий контракт. Піддавшись на умовляння Ігоря, жінка погоджується, не підозрюючи, що з цього моменту стає пішаком в чужій небезпечній грі, на кін у якій поставлено життя обох сестер.

У мінісеріалі знімаються Ганна Попова, Артемій Єгоров, Дмитро Пчела, Павло Вишняков, Олександр Рудько, Дмитро Чернов, Ганна Сердюк, Марія Рябошапка, Світлана Кірпічова, Катерина Рубашкіна.

Режисер-постановник – Андрій Сілкін. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Андрій Танабаш, Елла Бобленюк.

Зйомки картини проходять у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY