detector.media
21.01.2020 15:13
Канал «Наш» запустив новий проєкт «Марафон»
Канал «Наш» запустив новий проєкт «Марафон»
На телеканалі «Наш» 21 січня 2020 року запустили новий проєкт «Марафон». Програма виходитиме щодня з 10:00 до 15:00 у прямому ефірі. Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Детектору медіа» в пресслужбі каналу уточнили, що ведучі можуть змінюватися, адже «проєкт наразі ще не усталений». На сьогодні ведучими «Марафону» є Антон Довлатов і Альона Чорновол.

«У режимі марафону будемо обговорювати актуальні події дня. Експерти, політологи, представники провідних сфер діяльності в діалозі з ведучим  й телеглядачами обговорюватимуть події та новини, що хвилюють українців. Динамічна зміна гостей в ефірі розширить кількість думок та надасть всебічну оцінку обговорюваній темі», – йдеться в описі програми.

Також у пресслужбі каналу «Наш» додали, що 20 січня проєкт транслювали в тестовому режимі.

Нагадаємо, раніше відбувся перезапуск каналу «Наш» на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365». Повідомлялось, що канал повністю оновить сітку, у його ефірі з’являться нові програми та ведучі.

Власником ТОВ «Наш 365» є трудовий колектив. На питання, чи повернувся Євген Мураєв до управління каналом, він відповів: «Зараз маю право втручатися і робити [зміни]».

Фото: Наш
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY