detector.media
20.01.2020 10:36
В Україну не пустили групу російських акторів
В Україну не пустили групу російських акторів
Державна прикордонна служба не пустила в Україну та заборонила в’їзд на українську територію одному з російських акторів, який відвідував окупований Крим, ще трьох – не пустили, бо вони не змогли пояснити доцільності та мету свого перебування в Україні.

Про це 19 січня повідомляється на сайті відомства.

Росіяни прибули рейсом з Варшави, але не пройшли прикордонний контроль в аеропорту Запоріжжя.

За даними джерела «Української правди», заборона в’їзду стосується Сергія Колєснікова, мету свого перебування в Україні не змогли пояснити Лариса Удовиченко, Андрій Бутін та особа, яка їх супроводжувала.

Марат Башаров, який разом з іншими акторами мав брати участь у гастролях у Запоріжжі, Одесі та Києві, в Україну не прилетів.

Крім того, увечері 19 січня квитковий сервіс Запоріжжя Musin.zp.ua у Facebook оприлюднив повідомлення про скасування вистави за участю цих акторів. Станом на 20 січня це повідомлення вже видалили.

Раніше Служба безпеки України повідомила, що не бачить причин не пускати в Україну російських артистів Марата Башарова, Сергія Колесникова та Ларису Удовиченко, хоча вони виступали в окупованому РФ Криму. СБУ також звернулася до поліції Запорізької області з проханням посилити заходи безпеки під час театральної вистави за участю Башарова, Колесникова і Удовиченко 19 січня. Причиною для цього правоохоронці називають «негативний суспільний резонанс серед активістів націонал-патріотичних громадських структур Запоріжжя».

Фото: скріншоти Української правди

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY