detector.media
18.01.2020 11:00
Нацрада відмовила «Буковинській хвилі» у продовженні ліцензії на ефірне радіомовлення
Нацрада відмовила «Буковинській хвилі» у продовженні ліцензії на ефірне радіомовлення
Підставою стали порушення законодавства про телебачення і радіомовлення, яких припустилася компанія за період своєї діяльності.

Про це повідомляє пресслужба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Зазначається, що рішення відмовити ТОВ «Буковинська хвиля» (позивні «Буковинська хвиля»), м. Чернівці, у продовженні ліцензії на ефірне місцеве радіомовлення з використанням частоти 100,0 МГц у Чернівцях Нацрада ухвалила на засіданні 16 січня.

Частота з обсягом мовлення 24 години на добу згодом буде виставлена на конкурс.

За час дії ліцензії, повідомляє регулятор, компанія отримала 4 санкції Національної ради: одне попередження і три штрафи.

Попередження було оголошено у 2013 році через недотримання умов ліцензії в частині програмної концепції мовлення.

Штрафи були застосовані до ліцензіата у 2017-2018 роках через недотримання трансляції обов’язкової частки пісень державною мовою і невиконання рішення регуляторного органу й неусунення порушень в установлені терміни.

Раніше Нацрада анулювала ліцензію телеканалу «Останній бастіон» на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у чотирьох населених пунктах Полтавської області: Іскрівка, Кобеляки, Красногорівка і Переліски. Планова перевірка зафіксувала, що канал не розпочав мовлення протягом року з дня видачі ліцензії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY