detector.media
17.01.2020 19:43
«2+2» покаже прем’єру серіалу «Карпатський рейнджер»
«2+2» покаже прем’єру серіалу «Карпатський рейнджер»
24-серійний детектив «Карпатський рейнджер» на замовлення телеканалу «2+2» зняв «ТЕТ Продакшн». Прем'єра відбудеться 24 лютого о 20:30.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Карпатський рейнджер» рзповідає про чесного та принципового штаб-сержанта канадської кінної поліції українського походження Пола Гордійчака, який прибуває до Західної України в якості інструктора програми «Український шериф». Після завершення навчання штаб-сержант опиняється в епіцентрі страшних подій – кілер, який повинен його вбити, випадково потрапляє в майбутнього шерифа містечка Нагура… У Гордійчака не залишається вибору, окрім прийняти пропозицію і тимчасово стати шерифом Нагури, аби знайти вбивцю. Та зовсім скоро канадець розуміє, що спокійне і мальовниче містечко біля підніжжя Карпат, яким на перший погляд виглядає Нагура, є справжнім осередком злочинності. 

Зйомки серіалу «Карпатський рейнджер» тривали півроку на декількох основних локаціях в Києві та області. Усі натурні сцени серіалу знімали в Карпатах – Рахові, Микуличині, Яремчі тощо. У зйомках бойових сцен, епізодів з погонями на авто і конях взяли участь понад 30 професійних каскадерів і дублери, а в наймасовіших сценах детективу знялись також жителі прикарпатських селищ.   

Ролі в серіалі виконали: Артемій Єгоров, Дмитро Сова, Дар’я Єгоркіна, Дар’я Плахтій, Остап Ступка, Валерій Астахов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка, Геннадій Попенко, Анатолій Зіновенко, Слава Красовська та інші. 

Генеральний продюсер: Максим Кривицький. Продюсери: Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. Режисер: Сергій Крутін. Над сценарієм працювали: головний автор Андрій Бабік, а також Артем Вакалюк, Андрій Маслюк, Андрій Забіяка, Олексій Комаровський, Ірина Чорна, Марта Мольфар.

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектору медіа» колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2» Максим Кривицький розповів, що «Рейнджер» є найдорожчим проєктом каналу

Фото: пресслужба «2+2»

Зйомки серіалу «Карпатський рейнджер» тривали півроку на декількох основних локаціях в Києві та області. Проте всі натурні сцени серіалу знімали в Карпатах – Рахові, Микуличині, Яремчі та ін. Крім того, у зйомках бойових сцен, епізодів з погонями на авто і конях взяли участь понад 30 професійних каскадерів і дублери, а в наймасовіших сценах детективу знялись також жителі прикарпатських селищ.   
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY