detector.media
16.01.2020 19:45
Фантастичний фільм «Свято Хризантем» братиме участь у програмі розвитку кіно в Італії
Фантастичний фільм «Свято Хризантем» братиме участь у програмі розвитку кіно в Італії
Проєкт повнометражного фантастичного фільму «Свято Хризантем» режисера Семена Мозгового відібрано до участі в європейській програмі розвитку кіно First Cut+, що відбудеться з 16 по 20 січня 2020 р. в індустрійній секції When East Meets West під час фестивалю в місті Трієст, Італія.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

У фільмі йдеться про альтернативну реальність, в якій молода дівчина-лікар опікується старою, яка загадково вціліла після ядерного вибуху. Завдання для лікарки – знайти ключ до розуміння цього феномену, адже невідома магічна сила, що не дала зашкодити старій, натомість зовсім стерла її пам’ять та особистість. Дівчина по крихтах відновлює її пам’ять, але в процесі лікування стає зрозуміло, що тягар спогадів може бути для старої Цілительки нестерпним.

Режисер і автор сценарію - Семен Мозговий.

Зазначається, що First Cut+ - це нова анонсована First Cut Lab програма, створена для просування та підвищення конкурентоспроможності художніх фільмів на етапі постпродакшену, незалежно від термінів їх виробництва. 

Вісім художніх фільмів, що беруть участь у програмі First Cut+, отримають триденні консультації з експертами кіноіндустрії з питань промоції, маркетингу, роботи з пресою, створення трейлерів, фестивальних показів та стратегії продажу. Проєкти відібрані переважно з країн з низькою виробничою потужністю та з акцентом на Центральну та Східну Європу.

Нагадаємо, проєкт фільму «Свято Хризантем» режисера Семена Мозгового став одним із переможців Одинадцятого пітчингу Держкіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY