detector.media
16.01.2020 16:01
«Факти ICTV» запустили подкаст новин
«Факти ICTV» запустили подкаст новин
«Факти ICTV» вперше запустили подкаст щоденних новин. Аудіо-випуски програми «Факти» будуть щоденно з’являтися о 8:45, 12:45, 15:45, 18:45 та 21:05.

Про це 16 січня повідомляє пресслужба каналу.

Подкасти будуть доступні на сайті та на платформі Soundcloud.

«Ідея запустити подкаст "Фактів" була колективною, адже ми постійно стежимо за трендами, які є в діджиталі. <…> Тож в рамках нового сезону "Фактів" на телеканалі ICTV, які оновили графіку, оновили студію, виникла ідея запустити аудіоподкасти для тих людей, які не мають змоги подивитися відеовипуск, але можуть спокійно прослухати його на телефоні», – повідомила керівниця департаменту інтернет-проєктів ICTV Ольга Тищук.

Крім того, відділ інтернет-проєктів каналу планує запустити подкасти ключових подій дня в рамках 60 секунд.

«У перспективі ми хочемо до весни запустити цілий розділ на сайті "Факти", де вже будуть зібрані всі подкасти. А на Soundcloud ми стартували тому, що ця платформа підтримується на усіх пристроях – і на iPhone, і на смартфонах Android, і на Windows, і на MacOs. А взагалі ми хочемо запустити ще Google Подкасти і Apple Podcasts», – додала пані Тищук.

Нагадаємо, інформаційна програма «Факти» на телеканалі ICTV 6 січня 2020 року презентувала оновлену студію з віртуальною декорацією.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY