detector.media
15.01.2020 17:38
Канал «Україна» всьоме ексклюзивно покаже «Оскар»
Канал «Україна» всьоме ексклюзивно покаже «Оскар»
Телеканал «Україна» сьомий рік поспіль отримує ексклюзивні права на пряму трансляцію 92-ї церемонії нагородження премією «Оскар», яка відбудеться в ніч із 9 на 10 лютого 2020 року в театрі Dolby в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

Кожну церемонію вручення призів Американської кіноакадемії транслюють наживо в більш ніж 225 країнах світу.

Канал «Україна» зазвичай організовує марафон на честь премії, який триває з 1:30 до 7:00. Раніше ведучими марафону виступали Світлана Катренко та Олександр Скічко (нині народний депутат України). Коментував церемонію чотири роки поспіль радіоведучий, режисер, нині член правління НСТУ Ярослав Лодигін, разом із перекладачем-синхроністом Юрієм Фізером. Хто стане ведучими трансляції цього року, наразі невідомо. 

Нагадаємо, 13 січня Американська академія кінематографічних мистецтв і наук назвала номінантів на цьогорічну премію «Оскар». Оголошення претендентів відбувалося в прямому ефірі на офіційному сайті кіноакадемії. 

Цього року фаворитами оскарівської гонитви стали стрічки «Джокер» Тодда Філліпса, яка претендує на 12 нагород, а також «Одного разу в Голлівуді» Квентіна Тарантіно, «1917» Сема Мендеса та «Ірландець» Мартіна Скорсезе, які змагатимуться в десяти категоріях кожна. 

Стежте за новинами премії за тегом Оскар.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY