detector.media
15.01.2020 12:47
До 24 січня – реєстрація на отримання стипендії на створення матеріалу, який може змінити життя громади
ГО «Інтерньюз-Україна» відкрив реєстрацію учасників стипендіальної програми на створення матеріалів у напрямі журналістики рішень. Пріоритет буде надаватися ідеям, які стосуються впровадження реформ на місцевому рівні. Заявки приймають до 24 січня, у них можна запропонувати до трьох матеріалів.

Про це повідомляється на сайті ГО «Інтерньюз-Україна».

У конкурсі можуть брати участь представники медіа (друковані, онлайн та телевізійні), окрім комунальних медіа, та незалежні журналісти (за наявності домовленості з медіамайданчиком про майбутнє розміщення матеріалу).

Умовою отримання стипендії є гарантія розміщення вироблених матеріалів в ефірі/на шпальтах відповідної медіаорганізації. Відбір учасників здійснюватиме Конкурсна комісія (незалежні експерти), яка також надаватиме консультаційну підтримку відібраним учасниками під час виробництва матеріалів. Великою перевагою буде використання мультимедійних інструментів: фото, відео, інфографіки тощо або створення лонгрідів.

Для участі необхідно зареєструватися до 24 січня за посиланням. Учасникам, які успішно пройдуть відбір, прийде підтвердження на електронну пошту до 29 січня.

«Усе більше українців вимагають від представників медіа не лише відповідей на класичні запитання журналістики "хто?", "що?", "де?", "коли?" та "чому?". Набагато важливішою для них є відповідь на запитання "що робити далі?". Саме у цій площині розвивається абсолютно новий на українському медіаринку напрям Solution Journalism (або "журналістика рішень")», – йдеться в повідомленні.

Основні ознаки журналістики рішень:

Додаткову інформацію ви можете отримати у координаторки програми Олександри Панової (opanova@internews.ua).

Програму організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY