detector.media
14.01.2020 18:53
У Хмельницькій області припинено ретрансляцію 7 російських телеканалів - Нацрада
У Хмельницькій області припинено ретрансляцію 7 російських телеканалів - Нацрада
Представник Національної ради та співробітники Управління служби безпеки України в Хмельницькій області припинили ретрансляцію семи обмежених до показу російських телеканалів в одному з готельно-ресторанних комплексів міста Шепетівка.

Про це повідомляється на сайті Національної ради.

Зазначається, що що в готельно-ресторанному комплексі зафіксували ретрансляцію каналів: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24», «Russia Today TV» (RTTV), «Союз» (Православная телекомпания «Союз»), TBN («Телерадиосеть Благих Новостей»), ТНТ. Ці програми приймалися за допомогою супутникової антени.

Після проведення роз’яснювальної бесіди з власником готельно-ресторанного комплексу ретрансляцію зазначених телепрограм у цьому закладі припинено.

Спільна робота представника Національної ради у Хмельницькій області та обласного Управління СБУ щодо захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки триватиме й далі.

Раніше повідомлялось, що у Дніпропетровській області через цифрові тюнери Т2 транслювали так званий канал бойовиків «Новороссия ТВ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY