detector.media
14.01.2020 13:40
Колишня головред видання «Ведомости» очолила московське бюро «Медузы»
Колишня головред видання «Ведомости» очолила московське бюро «Медузы»
Колишня головна редакторка російської газети й сайта «Ведомости», колишня заступниця головного редактора служби політичної інформації агентства «Интерфакс» Тетяна Лисова в січні 2020 року стала заступницею головного редактора «Медузы» та очолила московське бюро видання.

Про це пише «Медуза».

«Тетяна буде керувати московським бюро, яке ми зараз створюємо. До нього увійдуть, перш за все, працівники відділу спеціальних кореспондентів і відділу розслідувань. Як досвідчений керівник і один з лідерів медіаспільноти, Лисова представлятиме інтереси нашого видання в Росії, де живуть мільйони читачів "Медузы"», – йдеться в повідомленні.

Крім того, на 2020 рік в «Медузе» запланували низку змін, а саме: «випускати більше ексклюзивів, нарощувати експертизу відразу за кількома новими напрямками, працювати над глибиною і якістю своїх історій».

Нагадаємо, 9 листопада 2018 року засновник та головний редактор російського видання «Медуза» Іван Колпаков повідомив редакції, що йде у відставку. Видання повідомило, що його відставка пов’язана зі звинуваченнями, які висунула проти нього дружина одного із працівників «Медузы». Детальніше про ситуацію навколо пана Колпакова можна прочитати в матеріалі «Детектора медіа».

11 березня 2019 року Іван Колпаков повернувся на посаду головного редактора «Медузы». Тетяна Єршова, яка виконувала обов'язки головного редактора, стала редакційною директоркою.

Фото: Медуза

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY