detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
14.01.2020 12:57
Оксана Соколова знову стане ведучою «Фактів Тижня» на ICTV
Оксана Соколова знову стане ведучою «Фактів Тижня» на ICTV
На телеканалі ICTV 19 січня відбудеться прем’єра нового сезону аналітичної програми «Факти тижня. 100 хвилин». Проєкт виходитиме щонеділі о 18:45.

Про це повідомила пресслужба каналу.

«Детектору медіа» в пресслужбі ICTV пояснили, що керівниця «Фактів Тижня» Оксана Соколова повернулися в ефір після «творчої відпустки». Натомість Оксана Гутцайт, яка 25 серпня 2019 року стала ведучою програми замість пані Соколової, продовжить роботу як ведуча щоденних випусків «Фактів».

«У 2020-й рік підсумкова передача рушить під девізом "На хвилі змін". Саме під цим кутом зору проєкт розповідатиме про Україну та світ щонеділі протягом 100 хвилин. Новий сезон стане ювілейним, 15-м для програми. Із новими ідеями в ефір повернеться керівник проєкту – Оксана Соколова. Разом із Сергієм Кудімовим вони розповідатимуть про кардинальні зміни, які наразі відбуваються в усіх сферах життя України і світу», – йдеться в повідомленні.

Крім того, у новому сезоні проєкту з'явиться постійна рубрика, присвячена актуальним інноваціям світу. «Факти тижня» також планують залучити глядачів до власної інноваційної розробки.

«Новинкам фінансового, промислового, комунального, телекомунікаційного, транспортного та медичного секторів. Журналісти "Фактів тижня" будуть дізнаватися та розповідати просто про передові тренди, світові та українські розробки», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у ефір телеканалу ICTV 25 серпня 2019 року повернулася програма «Факти тижня. 100 хвилин». На початку сезону до команди проєкту долучиться Оксана Гутцайт, ведуча щоденних випусків «Фактів». Тоді повідомлялося, що авторка проєкту «Факти тижня» Оксана Соколова залишиться керівником департаменту і працюватиме над оновленням формату підсумкової програми.

Фото: пресслужба ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY