detector.media
13.01.2020 16:59
Онлайн-журнал «Люк» збирає кошти на перезапуск
Онлайн-журнал «Люк» збирає кошти на перезапуск
Харківська медіаплатформа «Люк» запустила краудфандингову кампанію на платформі «Велика Ідея», щоб перезапустити онлайн-журнал. Проєкт збирає 150 тис. грн.

Про це повідомив редактор онлайн-журналу Дмитро Кузубов.

Команда проєкту планує створити мультиформатне медіа про міську ідентичність та локальну культуру.

Проєкт «Люк» існував із 2015 по 2018 рік. «Час від часу "Люк" виходив і в офлайн – брав участь в організації фестивалів Plan B і Parade Fest, створював інтерактивний об'єкт "Сповідальня", видавав друковану газету, організовував вечірки, тощо. Втім, у травні 2018-го проєкт призупинив свою діяльність і заморозив публікацію контенту через відсутність фінансової підтримки», – йдеться в повідомленні.

Засновниця видання Катерина Переверзєва розповіла, що 2,5 року проєкт існував на волонтерських засадах: «За цей час ми переробили модель існування медіа, проаналізували перемоги і помилки і збудували план зростання і розвитку нашої організації».

Наприкінці 2019 року команда «Люка» запустила краудфандингову кампанію, щоб почати втілювати план з перезавантаження й реалізувати наступні завдання:

«Щоб втілити в життя поставлені цілі, команді "Люка" потрібно зібрати 150 тис. грн. У разі успіху краудфандингової кампанії, партнер проєкту – Міжнародний фонд "Відродження" – збільшить цю суму до 225 тис. грн», – зазначається в повідомленні.

Виручені кошти планується витратити на:

Нагадаємо, у листопаді 2019 року «Громадське» повідомило, що протягом року збиратиме на розвиток медіа 3 млн. 600 тисяч на платформі «Спільнокошт».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY