detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
06.01.2020 10:50
«Чорнобиль» отримав «Золотого глобуса» як кращий мінісеріал (ВСІ ПЕРЕМОЖЦІ)
«Чорнобиль» отримав «Золотого глобуса» як кращий мінісеріал (ВСІ ПЕРЕМОЖЦІ)
Найкращою драматичною акторкою визнали Рене Зеллвегер за роль у фільмі «Джуді», а кращим драматичним актором став Хоакін Фенікс, який зіграв у стрічці «Джокер».

У Беверлі-Хіллз відбулась 77 церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Про це повідомляє «Громадське радіо та сайт премії Globe Awards.

П’ятисерійний британо-американський серіал «Чорнобиль» режисера Йогана Ренка про аварію на Чорнобильській АЕС, що сталася 26 квітня 1986 року, визнали найкращим мінісеріалом.

Серед телесеріалів лідирували за кількістю номінацій (по чотири) серіали «Чорнобиль», «Корона» та «Неймовірне».  За кількістю кінономінацій у лідерах були «Шлюбна історія» Ноя Баумбаха, висунута у шести категоріях. По п'ять номінацій мали стрічки «Ірландець» Мартіна Скорсезе та «Одного разу в Голлівуді» Квентіна Тарантіно.

Список усіх переможців «Золотого глобуса»:

Крім того, нагороду імені Керрол Бернетт отримала Еллен Дедженерес, а відзнаку імені Сесіль Блаунт Де Мілль отримав Том Хенкс.

Нагадаємо, мінісеріал «Чорнобиль»  посів першість у глядацькому рейтингу сайту IMDb.

Також «Детектор медіа» спілкувався з Ольгою Косенко, продюсеркою студії Radioaktive Film, яка допомагала під час зйомок мінісеріалу.

У червні український режисер Андрій Приймаченко звинуватив творців серіалу «Чорнобиль» у плагіаті. Мова йшла про візуалізацію запису телефонних переговорів 26 квітня 1986 року диспетчера ЦППЗ (центрального пункту пожежного зв'язку) з диспетчерами ВПЧ (воєнізованої пожежної частини) Чорнобильської АЕС.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY