detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
03.01.2020 14:06
Буткевич та Данилюк-Ярмолаєва ведуть перемовини з каналами щодо перезапуску своїх проєктів
Буткевич та Данилюк-Ярмолаєва ведуть перемовини з каналами щодо перезапуску своїх проєктів
Ведучі розповіли, що залишили за собою формати своїх програм.

Ведучі Богдан Буткевич і Марина Данилюк-Ярмолаєва, чиї проєкти – «ЧБшоу» та «Політичний МаринаД», відповідно – закрили на телеканалі «Еспресо», зараз ведуть перемовини з різними каналами щодо перезапуску своїх програм. Про це вони повідомили в коментарі «Детектору медіа».

Богдан Буткевич уточнив, що назва «ЧБшоу» залишиться в каналу «Еспресо», тому проєкт будуть перезапускати під іншою назвою. «Формат – це я. Це фактично був політичний стендап. <…> А програму перезапустимо обов’язково. Я думаю, що вона буде трошки іншою. І формат змінимо, безумовно, бо все треба оновлювати», – сказав він.

Пан Буткевич додав, що має пропозиції від інших каналів, проте відмовився розповідати деталі до завершення перемовин.

Марина Данилюк-Ярмолаєва, своєю чергою, повідомила, що забирає й формат, й назву проєкту. «Це авторська задумка – моя і мого редактора Світлани Копанської. Проєкт був чудовий, ми піднімали важливі теми задовго, коли це стало мейнстрімом – списки політв‘язнів, їх звільнення із полону. Ми давали незручну правду, аналізували і боролися з фейками та маніпуляціями», – розповіла вона.

За її словами, перемовини стосується не лише проєкту «Політичний МаринаД». «Наразі ведемо перемовини із кількома каналами і платформами. Хоча відкрита до нових цікавих пропозицій, є ідеї інших форматів. Буде конкретика і точне рішення, обов`язково повідомлю, де буду далі», – додала пані Данилюк-Ярмолаєва.

Нагадаємо, 28 грудня 2019 року директорка каналу «Еспресо» Катерина Єрмолович повідомила, що телеканал з 2020 року змінить концепцію і перейде на суто новинний формат. За її словами, через переформатування телеканал закрив проєкти Марії Бурмаки, Богдана Буткевича, Марини Данилюк-Ярмолаєвої, а хронометраж «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» – скоротили.

Зокрема, на «Еспресо» 28 грудня вийшов останній випуск програми «Культекспрес з Марією Бурмакою». Пані Бурмака повідомила, що наразі планує займатися своєю концертною діяльністю. 

Фото: Богдан Буткевич Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY