detector.media
27.12.2019 15:03
У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка
У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка
У Казахстані 27 грудня 2019 року розбився пасажирський літак авіакомпанії Bek Air, унаслідок чого загинули 15 осіб, 49 – були госпіталізовані. В авіакатастрофі загинула випускова редакторка Informburo.kz Дана Круглова.

Про це повідомляє телеканал «КТК».

Літак Bek Air, вилетів з Алмати в Нур-Султан, зазнав аварії в районі селища Кизил Ту в Алматинській області. За даними Інтерфакс-Казахстан, на його борту знаходилися 93 пасажири і п’ять членів екіпажу. Серед постраждалих також були двоє громадян України, вони отримали травми середньої тяжкості, загрози їхньому життю немає.

Журналістка Дана Круглова летіла в Нур-Султан, щоб зустріти Новий рік з батьками.

«Дана Круглова була справжнім журналістом. Її статті викликали резонанс, ставали прикладом для всіх працівників редакції. У січні Дана стала випусковим редактором, а 1 грудня очолила відділ розслідувань. Дана була чесною, сміливою і одночасно об'єктивною. Це страшна втрата для всіх нас», – сказав головний редактор Informburo.kz Михайло Дорофєєв.

Дана Круглова народилася 8 квітня 1984, закінчила Карагандинський державний університет імені Букетова за фахом «Журналістика». Працювати в Informburo.kz початку в 2016 році на посаді репортера. На початку цього року вона стала випусковим редактором порталу.

Фото: КТК

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY