detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
27.12.2019 13:04
Вийшов друком останній випуск паперової газети «Дзеркало тижня». Сайт продовжить роботу (ФОТО)
Вийшов друком останній випуск паперової газети «Дзеркало тижня». Сайт продовжить роботу (ФОТО)
27 грудня 2019 року вийшов друком останній (1275) випуск паперової газети «Дзеркало тижня», яка виходила з 1994 року.

Про це повідомляється на сайті DT.ua.

«Ми хочемо, щоб Україна змінилася? Отже, й ми маємо мінятися. Говорити з нею однією мовою. DT.UA — продовжувач "Дзеркала тижня" — відкритий для ідей. У фокусі нашої уваги — діячі, сметанозбивачі, люди з широкою рамкою завдань, стратеги й візіонери. Ті, хто зрозумів, що означає відповідальність, і ті, хто не забув, що таке милосердя», – йдеться в повідомленні.

У редакції додали, що їм «доведеться навчитися нових форм, нового способу виживання, добудуватися новими темами».

У коментарі «Детектору медіа» головна редакторка «Дзеркала тижня. Україна» Юлія Мостова повідомила, що сайт закривати не будуть.

Зазначимо, що в грудні «Детектору медіа» три незалежні джерела з редакції «Дзеркала тижня» повідомили, що сайт DT.ua / ZN.ua з нового року може закритися разом з газетою. За словами джерел, наміри закрити з нового року не лише газету, а й сайт висловила головна редакторка «Дзеркала тижня» Юлія Мостова. На той момент рішення було неостаточним, але колективу вже повідомили про закриття проєкту та звільнення команди.

Нагадаємо, наприкінці листопада стало відомо про припинення випуску паперової газети «Дзеркало тижня» з нового року. Про можливість закриття газети «Детектор медіа» писав ще у вересні – тоді Юлія Мостова повідомляла, що рішення ще не ухвалено. Редакторка економічного відділу тижневика «Дзеркало тижня» Юлія Самаєва уточнила «Детектору медіа», що припинення випуску газети майже не вплине на редакцію.

Тижневик «Дзеркало тижня. Україна» на чолі з Юлією Мостовою виходить з 2011 року. З 1994 по 2011 роки виходив тижневик «Дзеркало тижня» на чолі з Володимиром Мостовим.

Засновник газети «Дзеркало тижня. Україна» - ТОВ «ЗН УА», яке через ТОВ «ЗН груп» належить Юлії Мостовій, Володимиру Мостовому та Олексію Мостовому.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY