detector.media
23.12.2019 21:11
Розпочато виробництво повнометражної драми «Памфір» - Держкіно
Розпочато виробництво повнометражної драми «Памфір» - Держкіно
21 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з ТОВ «БОЗОНФІЛМ» договір про надання державної підтримки на створення фільму «Памфір» розміром 21 млн 434 тис. 765,23 грн (76,32 % загальної вартості виробництва фільму).

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

Памфір хоче бути хорошим сім’янином, але доля дає йому випробовування і він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї. Біблійний сюжет про Авраама поставлений за канонами грецької трагедії на тлі українського національного карнавалу Маланки.

Режисером та автором сценарію стрічки є Дмитро Сухолиткий-Собчук, стрічка є його ігровим повнометражним дебютом.

Реліз фільму в Україні планується у 2022 році.

Нагадаємо, що кінопроєкт авторського повнометражного фільму «Памфір» став переможцем 11 пітчингу від Державного агентства України з питань кіно. Весною цього року проект відібрали до Cinéfondation Residence Каннського міжнародного кінофестивалю. Сценарій стрічки розроблено в  міжнародних сценарних майстернях TorinoFilmLab (Script & Pitch) 2016 і MIDPOINT Intensive 2017. Фільм на етапі препродакшну отримав фінансову підтримку від Українського Культурного Фонду.

«Памфір» буде створено в копродукції України та Польщі. З української сторони  виробництвом займатиметься компанія (BOSONFILM), продюсерка - Олександра Костіна. З польської сторони - копродюсерка Клаудія Смея (компанія MADANTS).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY