detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
23.12.2019 13:05
Нацрада визначила переможців конкурсу на чотири ФМ-частоти
Нацрада визначила переможців конкурсу на чотири ФМ-частоти
20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення завершила підбивати підсумки конкурсу на 11 ФМ-частот для розвитку місцевого мовлення, оголошеного в серпні.

На конкурс було виставлено частоти у Вінницькій, Волинській (Ковель), Закарпатській, Львівській, Миколаївській, Полтавській (Кременчук) і Харківській областях. 5 грудня Нацрада визначила переможців на три частоти. 20 грудня регулятор визначив переможців ще на чотири частоти:

Усі вони були єдиними претендентами на ці частоти.

Визначення переможців на цих чотирьох частотах Нацрада перенесла з 5 на 20 грудня через те, що компанії подали не повний пакет документів і Нацрада дала їм можливість виправити всі недоліки.

Відповідно до конкурсних умов, місцеві радіостанції зобов’язані не менше 15% власного мовлення віддавати для інформаційних передач місцевої тематики, а також можуть ретранслювати суспільні радіостанції або «Армію ФМ».

Нагадаємо, що ще на чотири частоти з цього конкурсу претендентів не знайшлося, і конкурс на них було припинено (Турка Львівської області, Миколаївка Миколаївської області, Великий Бурлук і Лозова Харківської області).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY