detector.media
20.12.2019 17:10
Правоохоронець вдарив по обличчю журналістку російського видання Baza
Правоохоронець вдарив по обличчю журналістку російського видання Baza
Правоохоронець вдарив по обличчю журналістку російського видання Baza Анну Нікітіну під час обшуку в квартирі Світлани Манюрової, матері Євгена Манюрова, який, за попередніми даними, відкрив стрілянину біля будівлі ФСБ у Москві.

Про це 20 грудня повідомляє Baza у Telegram.

Анна Нікітіна приїхала до Світлани Манюрової раніше за силовиків. Коли силовики намагалися потрапити до квартири, журналістка брала інтерв’ю в матері Євгена Манюрова.

«Вийти з квартири вона вже не могла – у наступну хвилину силовики увірвалися в квартиру, після чого зайшли всередину і поклали її та Світлану Манюрову обличчям в підлогу. Оперативники знайшли прескарту Анни і передали її якомусь чоловікові, який керував обшуком. За словами нашої журналістки, він був дуже роздратований, почав кричати, що звільнить Анну і вона більше не зможе працювати журналістом і вдарив по обличчю», – йдеться в повідомленні.

Анна Нікітіна зафіксувала травми та поїхала на допит в ФСБ – її залучили в якості свідка.

Нагадаємо, 19 грудня 2019 року біля будівлі ФСБ сталася стрілянина, унаслідок якої одна людина загинула, п'ятеро отримали поранення. Самого стрілка вбили. Кримінальну справу порушили за ст. 317 КК РФ (посягання на життя працівників правоохоронних органів).  

20 грудня в Москві біля будівлі ФСБ на Луб'янці затримали кореспондента видання «Коммерсант» Романа Дорофєєва. Його привезли з приймальні ФСБ в ОВД «Міщанський», де він мав «дати пояснення». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY