detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
20.12.2019 13:45
Нацрада перевірить канал «Наш» через трансляцію пресконференції Путіна
Нацрада перевірить канал «Наш» через трансляцію пресконференції Путіна
20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «Наш» (ТОВ «Наш 365») через ознаки порушення законів про телебачення і радіомовлення, про інформацію під час трансляції пресконференції президента Росії Володимира Путіна.

Питання з голосу на розгляд Нацради виніс член Нацради Юрій Зіневич. Він розповів, що під час моніторингу 19 грудня було зафіксовано трансляцію о 13:08 пресконференції президента РФ Володимира Путіна. Трансляція супроводжувалася плашкою «Москва наживо». Паралельно відбувалася також трансляція з Києва з плашкою «Нацкорпус перекрив Хрещатик».

За словами пана Зіневича, трансляція мала ознаки порушення законів «Про телебачення і радіомовлення» та «Про інформацію».

Члени Нацради одноголосно підтримали проведення позапланової перевірки мовника.

Нагадаємо, ТОВ «Наш 365» у жовтні отримав ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Наш». Власниками компанії є співробітники каналу «Наш/Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»), який належить батьку колишнього народного депутата Євгена Мураєва Володимиру Мураєву. Канал «Наш» називає Євгена Мураєва представником власника каналу «Наш» (трудового колективу).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY