detector.media
19.12.2019 15:29
«Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Біля причалу»
«Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Біля причалу»
Прем'єра чотирисерійного фільму «Біля причалу» виробництва компаній «Три-Я-Да продакшн» і «Фільмстрім» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 23 грудня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом стрічки, Марина отримує запрошення від батька приїхати на його день народження через вісім років від їхньої останньої зустрічі. Зустріч з родичами виявляється для дівчини дуже непростою – сестра Оля, як і раніше заздрить їй і ревнує до свого чоловіка Паші. Паша схвильований приїздом колишньої коханої. Нову дружину батька Марина вважає причетною до смерті мами. Незважаючи на удаване перемир'я в сім'ї, за святковим столом спливають сімейні таємниці та спалахує нова сварка. Після зіпсованого вечора Марина вирішує покинути рідний дім уже назавжди. Але дзвінок брата Феді змушує її повернутися з півшляху – батька знайшли вбитим біля причалу.

Ролі в картині виконали Наталія Височанська, Дмитро Сова, Олександр Яцко, Борис Савенко, Глафіра Тарханова, Сергій Радченко та інші актори.

Режисер - Антон Скрипець. Оператор-постановник – Сергій Ревуцький. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалися компанії «Три-Я-Да продакшн» і «Фільмстрім». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY