detector.media
19.12.2019 10:15
Xtra TV запустить пакет каналів на супутнику Eutelsat Hot Bird 13 Е
Xtra TV запустить пакет каналів на супутнику Eutelsat Hot Bird 13 Е
Супутникова платформа Xtra TV планує запуск 36 телеканалів на супутнику Eutelsat Hot Bird 13 Е.

Про це повідомляє прес-служба «Медіа Групи Укрїна».

11 телеканалів транслюватимуться в HD-якості. Для переналаштування користувачам потрібно буде підключити супутниковий ресивер Xtra TV або ж УТБ (українське телебачення, перегляд якого здійснюється на платній основі через ОТТ і VOD-платформи) до антенного кабелю своєї супутникової тарілки.

«Сьогодні пріоритетною складовою більшості продуктів і сервісів на ринку є зрозумілість і їх зручність для користувача. Сама технологія супутникового телебачення – складна, і наше завдання – створити максимально комфортне підключення послуг Xtra TV», – коментує директор Xtra TV Юрій Чередничок.

На супутнику Eutelsat Hot Bird 13 Е присутні канали з Росії, Білорусі, Німечини, Словаччини та Італії.

Нагадаємо, у березні 2019 року «Медіа Група Україна» виділила для супутникової платформи Xtra TV нову юридичну особу - ТОВ «Екстра-ТВ», для якої отримала ліцензію провайдера програмної послуги за технологією DTH. У ліцензії провайдера зазначено, що він надаватиме абонентам 62 телеканали, з них 16 вітчизняних. Провайдер планував працювати одразу на двох супутниках – Eutelsat 9B (оператор телекомунікацій – ТОВ «Європорт») і Astra 4A (оператор телекомунікацій – ТОВ «СЕС Сіріус Україна»).

«Детектор медіа» звернувся до «Медіа Групи Україна» за уточненнями і чекає на відповідь.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY