detector.media
18.12.2019 11:09
Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство
Ведучий Олексій Суханов отримав українське громадянство
Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» на телеканалі «Україна» Олексій Суханов отримав українське громадянство. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Олексій Суханов сказав, що сподівався отримати громадянство в 2019 році. Тепер йому треба оформити всі необхідні документи для отримання українського паспорта. Також, за законом, він має відмовитись від громадянства Російської Федерації.

«Я не відмовляюся від того місця, де я народився, де минуло моє дитинство, але так сталося, що сьогодні все це залишилося лише в моїх спогадах! Наяву, в реальності, цього немає. Як немає країни, якою я міг би пишатися! Мені чужі принципи і філософія, що панують по той бік кордону. Я не поділяю їх. Я давно визначив свою позицію і став на бік України, яка має бути європейською, цивілізованою державою, де права кожного будуть захищені і гарантовані. Іншого шляху в України немає», – розповів пан Суханов.

Ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов народився в місті Іваново (Російська Федерація). З початком військового конфлікту на Сході України він остаточно переїхав до Києва. Він за кілька років вивчив українську мову.

Нагадаємо, у 2014 році канал «Україна» повідомив, що Олексій Суханов, який на той момент уже три роки вів ток-шоу «Говорить Україна», вирішив переїхати в Україну на постійне місце проживання. Тоді також стало відомо, що він займається вивченням української мови з репетитором.

Фото: телеканал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY