detector.media
17.12.2019 13:09
Журналісти «Громадського» постраждали під час сутичок біля Верховної Ради
Журналісти «Громадського» постраждали під час сутичок біля Верховної Ради
Під час сутичок біля Верховної Ради 17 грудня журналістку «Громадського» Вікторію Рощину та оператора Олексія Нікуліна забризкали сльозогінним газом.

Про це повідомляється на сайті «Громадського».

«Забризкали сльозогінним газом, який застосували у сутичках між спецпризначенцями й мітингувальниками. Також у журналістки з рук вибили телефон, коли вона фільмувала сутички. Крім того, у бік журналістів летіли палки від наметів, які протестувальники хотіли встановити біля будівлі парламенту», – йдеться в повідомленні.

⚡️ Наші журналісти постраждали під час сутичок «Нацкорпусу» з силовиками біля готелю «Київ» pic.twitter.com/YhiVVTEdUh

— hromadske (@HromadskeUA) December 17, 2019

Під будівлею Верховної Ради України 17 грудня 2019 року зібрався мітинг, учасники якого вимагають не допустити ухвалення у другому читанні законопроєкту про запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення. Мітинг організували низка політичних сил, серед яких «Всеукраїнське об'єднання «Свобода», «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», «Аграрна партія» та «Національний корпус». Загалом, за даними поліції, у акції протесту беруть участь 1,5-2 тисячі людей. Під час акції сталися сутички між мітингувальниками та спецпризначенцями. Зокрема, мітингувальники облили поліцейських зеленкою, а ті у відповідь – використали сльозогінний газ.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY