detector.media
16.12.2019 20:22
Кореспондентам російського каналу «Звезда» заборонили в’їзд в Україну на 3 роки
Кореспондентам російського каналу «Звезда» заборонили в’їзд в Україну на 3 роки
Раніше знімальну групу телеканалу Міністерства оборони РФ «Звезда» пустили в Україну. Кореспондентка Діана Сіразі та оператор каналу Олександр Столєров начебто прилетіли в Київ після запрошення українського президента.

Про заборону в’їзду для російських журналістів повідомили речник Держприкордонслужби Андрій Демченко та речниця Служби безпеки Олена Гітлянська в коментарі «Українській правді».

«Журналісти "Звєзди" відлітали з Києва на Цюрих 13 грудня. Через порушення даними особами режиму в пункті пропуску при в’їзді в Україну їм винесено постанову про адміністративне правопорушення», - сказав Андрій Демченко.

У СБУ уточнили, що оскільки телеканал, на який вони працюють, – перебуває під санкціями РНБО України, тепер журналістам заборонено в’їзд в Україну на 3 роки.

Знімальна група російського пропагандистського каналу Міноборони РФ «Звєзда» прилетіла до Києва 11 грудня. Вони одразу ж похизувалися репортажем з Майдану Незалежності.

Нагадаємо, 12 грудня знімальну групу телеканалу Міністерства оборони РФ «Звезда» пустили в Україну. Кореспондентка «Звезды» Діана Сіразі та оператор каналу Олександр Столєров прилетіли в Київ після запрошення українського президента Володимира Зеленського.

Служба безпеки України заявила, готова в будь-який момент затримати і вислати знімальну групу телеканалу Міністерства оборони РФ «Звезда», якщо вони порушать українські закони.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY