detector.media
16.12.2019 14:18
Doors Consulting та Комунікаційний альянс продовжать досліджувати зовнішню рекламу
Doors Consulting та Комунікаційний альянс продовжать досліджувати зовнішню рекламу
У 2020 році планується вдосконалити дослідження динамічних носіїв.

Індустріальний комітет зовнішньої рекламі України (ІКЗР) подовжив контракт з Doors Consulting та Комунікаційний альянс щодо  досліджень зовнішньої реклами на три роки. Про це повідомляє пресслужба комітету.

Рішення ІКЗР прийняв у першій декаді грудня. У дослідженні з 2020 року будуть включені цифрові медіаносії, а також приділятиметься особлива увага розвитку дослідницьких софтів.

«Підтримка й розвиток системи моніторингу й досліджень аудиторії зовнішньої реклами — стратегічний напрямок діяльності Індустріального комітету. У 2020-2022 роках, окрім планових завдань, контракт з підрядниками передбачає додаткові інвестиції у розвиток програмного забезпечення, а також вирішення низки спеціальних питань із застосування нових модулів і методів у дійсні розрахунки. Що дозволить дослідженням ЗР України лишатися сучасними, вірогідними й актуальними», - зазначив Олег Невельчук, голова ІКЗР.

Ярослав Тодоренко, комерційний директор Doors Consulting, зазначив, що у 2020 році  планується вдосконалити дослідження динамічних носіїв, у тому числі скролів та призм: «Крім того, ведемо підготовку до запровадження розрахунку медіапоказників на основі погодинних швидкостей і погодинного обліку аудиторії».

Нагадаємо, Індустріальний комітет зовнішньої реклами України (ІКЗР) створений у 2010 р. Членами Індустріального комітету є оператори: BigBoard Ukraine, Perekhid Outdoor, «РТМ-Україна», PRIME Group, Octagon Outdoor. Рекламні групи та агентства: Posterscope Ukraine, GroupM, Publicis Groupe Ukraine, razom communications, Media Systems, Optimum Media Ukraine. Загальна доля рекламних бюджетів у зовнішній рекламі серед операторів, учасників ІКЗР, становить близько 50 %. Консолідована доля рекламних агенцій — 55-60 %.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY