detector.media
15.12.2019 16:46
На Алясці шукають нового власника газети. Заплатити потрібно $0
На Алясці шукають нового власника газети. Заплатити потрібно $0
Керівник газети Skagway News готовий віддати її «талановитому професіоналу, який може забезпечити їй світле майбутнє».

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що в місті Скагвей живе лише біля 1000 осіб. Ідеальним кандидатом на посаду власника газети має бути хтось, хто знає особливості життя в цій місцевості.

«Тут дивно. Щоб дістатися до принтера, потрібно проїхати 125 миль (більше 200 км) по снігу і льоду через гірський перевал. Підприємства закриваються взимку, і є тільки один продуктовий магазин», - зазначив керівник Skagway News, журналіст Ларрі Персі.

Зазначається, що Персі постійно боровся за життя видання, поки співробітники приходили та йшли, але це виявилось складнішим, ніж він очікував. Нарешті редактор газети заявив, що йде, і це стало переломним моментом.

«Ви повинні усвідомлювати той факт, що багатьом людям стає незручно, коли ви тицяєте мікрофоном у їхнє обличчя. З тиражем 550 примірників не чекайте, що вам будуть розповідати історії національного значення; очікуйте ліпше на те, що будете присутніми на багатьох місцевих заходах», - розповів Ларрі Персі.

За його словами, новий керівник газети зможе отримувати близько 50 тис. доларів на рік. Для комфортного життя в маленькому містечку, на його думку, цього достатньо. До того ж Ларрі Персі обіцяє допомагати новому редактору своїм багаторічним досвідом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY