detector.media
13.12.2019 16:35
StarLight Production розпочав зйомки серіалу «Акушерка» для СТБ
StarLight Production розпочав зйомки серіалу «Акушерка» для СТБ
Медицинська драма,яка є адаптацією американського фільму «Акушерки» 2001 року, вийде в ефір весною 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба каналу СТБ. 

За сюжетом, головна лікарка пологового будинку Тетяна Скворцова повністю присвячує себе роботі, але її життя руйнується, коли дружина впливового бізнесмена з тяжким серцевим захворюванням вирішує народжувати не у пологовому будинку, а у знахарки. Це обертається трагедією – породілля помирає, але Тетяні вдається врятувати її дитину. У смерті дружини бізнесмена звинувачують Тетяну. Її відсторонюють від роботі і в той же час, зраджує чоловік, але у боротьбі за чесне ім’я Тетяна несподівано знаходить кохання всього життя.

Ролі в серіалі виконають: Фатіма Горбенко, Андрій Мостренко, Олександр Єфремов, Ольга Морозова, Сергій Дзялик, Микола Боклан. 

Креативний продюсер – Оксана Калитюк. Режисер-постановник – Анатолій Григор’єв. Оператор-постановник – Вадим Гомербах. Автор сценарію – Оксана Калитюк. Художник-постановник – Павло Ярмусевич. Генеральна продюсерка серіалу – Галина Балан-Тімкіна.

Нагадаємо, про плани адаптувати фільм «Акушерки» повідомив керівник StarLightMedia Production Володимир Локотко у листопаді цього року, на вечірці для партнерів з нагоди 10-ліття StarLightMedia. Тоді ж стало відомо, що група StarLightMedia планує у 2020 році виробити 100 годин контенту серіалів власного виробництва і вже придбала зарубіжні формати серіалів «Хороша дружина», «Акушерка», «Сестри» та «Слід».

Фото: пресслужба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY