detector.media
12.12.2019 19:30
РосЗМІ заявили, що Зеленський дав їм інтерв'ю, він спростовує (ОНОВЛЕНО)
РосЗМІ заявили, що Зеленський дав їм інтерв'ю, він спростовує (ОНОВЛЕНО)
Показати «інтерв’ю» планують у неділю, 15 грудня, о 20:00 за київським часом у програмі «Москва. Кремль. Путін» на телеканалі «Россия-1».

«Громадське» з посиланням на «РИА Новости» повідомило, що президент України Володимир Зеленський після зустрічі в «нормандському форматі» дав перше інтерв'ю російським ЗМІ. «Головне, що ми всі почали спілкуватися», - сказав Володимир Зеленський російським журналістам.

Володимир Зеленський, своєю чергою, у програмі «Право на владу» на каналі «1+1» це спростував. «Я прочитав це (повідомлення ЗМІ про інтерв'ю каналу "Росія", - ДМ). Я не давав інтерв'ю телеканалу "Росія". Чесно кажучи, там в коридорі... преспідхід у нас був на вулиці, біля готелю в Парижі, після нормандської зустрічі вночі... так, одна дівчина, журналістка, мене щось запитала, я їй щось відповів у коридорі. Там дуже багато було журналістів з різних країн».

Як писав ДМ, під час брифінгу в Парижі за результатами «нормандського саміту» президент Володимир Зеленський запросив російських пропагандистів на лінію розмежування на Донбасі побачити на власні очі, що там відбувається.

Головна редакторка МІА «Россия сегодня» і телеканалу RT Маргарита Симоньян у своєму Telegram повідомила, що Володимир Зеленський нібито запросив кореспондента RT Іллю Петренка разом з іншими журналістами до Києва. За її словами, це запрошення вже прийняли.

10 грудня російський пропагандист, ведучий телеканалу «Росія 1» Володимир Соловйов у відповідь на запрошення президента України Володимира Зеленського відвідати Донбас, запропонував йому приїхати в окупований Донецьк. Він також запропонував зробити інтерв'ю з Володимиром Зеленським.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY