detector.media
Олеся Анастасьєва
для «Детектора медіа»
12.12.2019 13:43
Стала відома дата релізу українського ромкому «Побачення у Вегасі»
Стала відома дата релізу українського ромкому «Побачення у Вегасі»
5 березня 2020 року компанія «Volga Україна» випустить в український прокат вітчизняну стрічку «Побачення у Вегасі». Про це дистриб’ютор оголосив 11 грудня під час Зимового кіноринку, що триває у Києві.

Головний герой фільму Артем – харизматичний та успішний менеджер рекламного агентства. Він з легкістю знайомиться з дівчатами та втирається в довіру до клієнтів, використовуючи їхню особисту інформацію з соціальних мереж. Від свого боса Артем отримує завдання терміново вирушати до Лас-Вегаса, щоб підписати контракт з надважливим клієнтом. На борту літака герой випадково знайомиться з вродливою та розумною Оксаною, яка виявляється його конкуренткою. Приховавши від Оксани правду про себе, Артем вирішує будь-що завадити суперниці. Через витівки Артема героїв знімають з рейсу в Лос-Анджелесі. Надалі подорож до Лас-Вегаса перетворюється на захоплюючу романтичну пригоду.

Режисер фільму – Сергій Вейн, продюсер – Станіслав Тіунов, сценарист – Олександр Щур. У ролях: Марина Д’яконенко, Нікіта Бичков-Андрієвський, а також відомі селебриті – голлівудський актор Ерік Робертс, співачка Оля Полякова, артист і гуморист Вадим Галигін, актор театру та кіно Михайло Кукуюк, виконавець Вова зі Львова та телеведучий Володимир Остапчук.

Попередній фільм Сергія Вейна, «Продюсер», вийшов в український прокат на початку 2019 року. Обидві стрічки створювалися без фінансування з боку держави.

Фото: Facebook-сторінка Зимового кіноринку

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY