detector.media
11.12.2019 11:00
Російський пропагандист Соловйов відповів на пропозицію Зеленського відвідати Донбас
Російський пропагандист Соловйов відповів на пропозицію Зеленського відвідати Донбас
Російський пропагандист, ведучий телеканалу «Росія 1» Володимир Соловйов у відповідь на запрошення президента України Володимира Зеленського відвідати Донбас, запропонував йому приїхати в окупований Донецьк.

Про це пише НВ.

Він також запропонував зробити інтерв'ю з Володимиром Зеленським. Водночас російський ведучий нагадав, що йому заборонений в'їзд в Україну.

Зазначимо, що 12 листопада стало відомо, що Служба безпеки України відкрила два кримінальних провадження проти російського пропагандиста, ведучого телеканалу «Россия 1» Володимира Соловйова.

Нагадаємо, під час брифінгу в Парижі за результатами «нормандського саміту» президент Володимир Зеленський запросив російських пропагандистів на лінію розмежування на Донбасі побачити на власні очі, що там відбувається. Зокрема, він сказав: «Ви приїдьте, я вам особисто покажу. Тільки, щоб реально. Не так, як ваші, є там товариш Соловйов (Володимир, російський пропагандист, – ДМ) – весело говорить в Москві, що відбувається – а я завжди кажу, а ви приїдьте прямо, що в нас відбувається, подивіться, походіть ніжками, ручками, "глазкамі". Нічого страшного, я думаю, туфлі Brioni, чи що там, не запачкає людина».

Головна редакторка МІА «Россия сегодня» і телеканалу RT Маргарита Симоньян у своєму Telegram повідомила, що Володимир Зеленський нібито запросив кореспондента RT Іллю Петренка разом з іншими журналістами до Києва. За її словами, це запрошення вже прийняли.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY