detector.media
10.12.2019 20:00
Держкомтелерадіо планує створити майданчик для комунікацій ЗМІ та екологів
Держкомтелерадіо планує створити майданчик для комунікацій ЗМІ та екологів
На думку експертів Держкомтелерадіо, тема екології не посідає належне місце в українських медіа.

Про це повідомляє пресслужба комітету.

«Держкомтелерадіо планує створити майданчик для комунікацій, спілкування, журналістів різних видів медіа з науковцями, представниками громадських об’єднань. Це необхідно не лише для того, аби медійники отримали від експертів знання про екологічні проблеми, а й дозволить створити пул журналістів, зацікавлених у просуванні теми екологічної безпеки серед громадян», - йдеться в повідомленні.

За даними комітету, дещо більше ця тема представлена в регіональних ЗМІ, де журналісти реагують на забруднення води в місцевих річках, на підозрілі викиди в повітря невідомих речовин сусіднім підприємством, на традиційний осінній/весняний пал на полях чи в городах тощо.

«Але ніколи не пов’язують ці негаразди з загальнонаціональною чи регіональною екологічною політикою», - додали в Держкомтелерадіо.

Раніше ДМ публікував поради медіатренера Олега Хоменка, що важливо знати, якщо ви готуєте розслідування на екологічну тематику. А також поради експертки Інги Нікагосян, що мають знати журналісти, які пишуть про екологію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY