detector.media
Софія Скиба
«Детектор медіа»
10.12.2019 14:59
У Кривому Розі змінився основний власник телеканалу «Перший міський»
У Кривому Розі змінився основний власник телеканалу «Перший міський»
Інформація про зміну основного бенефіціарного власника ТОВ «Перший міський. Кривий Ріг» розміщена у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб Міністерства юстиції України.

9 грудня з’явилася інформація про те, що відтепер 51% статутного капіталу належить Вірі Пєснєвій. Згідно з інформацією, розміщеною у аналітичній системі Youcontrol, тепер у Віри Пєснєвої «контрольний пакет» телеканалу «Перший міський. Кривий Ріг». Вона не була раніше відомою у медійних колах Кривого Рогу чи Дніпропетровщини.

Пані Пєснєва внесла в статутний капітал підприємства 76 тисяч 500 гривень. Двоє інших власників Анатолій Федорчук і Катерина Полякова, які й раніше володіли каналом, не змінювали розмір внеску в статутний капітал – по 36 750 гривень від кожної особи.

Віра Пєснєва, яка тепер є основною власницею ЗМІ, зареєстрована у місті Сватове Луганської області. Даних про цю особу у відкритих джерелах немає – ані у пошукових базах МВС, ані серед податкових боржників, ані в судах тощо. У неї, вочевидь, немає навіть сторінок у соцмережах.

Раніше цим приватним криворізьким телеканалом керував і володів більшою частиною статутного капіталу Сергій Дранов, який зараз очолює «Перший міський телеканал Дніпро». А телеканалом у Кривому Розі тепер офіційно керує помічниця екснардепа від БПП Костянтина Усова, яка попри обіцянку так і не надала коментар щодо свого призначення.

Фото: інформаційна агенція «Перший Криворізький»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY