detector.media
06.12.2019 17:58
Антоніну Черевко обрали членкинею Експертного комітету щодо мови ненависті CDMSI
Антоніну Черевко обрали членкинею Експертного комітету щодо мови ненависті CDMSI
На 17-му засіданні Керівного комітету Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства (CDMSI) українську медіаюристку, членкиню правління ГО «Детектор медіа» Антоніну Черевко 5 грудня обрали членкинею Експертного комітету щодо мови ненависті.

Про це повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Її включили в склад комітету за пропозицією першого заступника голови Національної ради Ольги Герасим’юк.

«Голосування за входження української медіаюристки до складу експертного комітету свідчить про підтримку України європейськими колегами», – йдеться в повідомленні.

Антоніна Черевко є членом Незалежної медійної ради, а також регіональним радником з питань Східної Європи, Кавказу і Центральної Азії та радником із питань політики і правових реформ Міжнародної громадської організації «Міжнародна медіапідтримка». Вона працює у напрямах захисту прав людини (у тому числі свободи вираження і доступу до інформації), верховенства права, регіональних політик і гібридних загроз, міжнародного розвитку, аналізу політики, управління проектами, оцінки потреб і ризиків.

17-те засідання Керівного комітету Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства триває у Страсбурзі (Франція) з 3 по 5 грудня 2019 року.

Нагадаємо, 6 грудня головного редактора Kyiv Post Брайана Боннера обрали до складу ради директорів Американської торговельної палати в Україні.

Фото: Нацрада

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY