detector.media
05.12.2019 20:35
СТБ покаже кримінальний серіал «Я все тобі доведу»
СТБ покаже кримінальний серіал «Я все тобі доведу»
9 грудня на телеканалі СТБ стартує кримінальна мелодрама «Я все тобі доведу» виробництва «Київтелефільм».

Про це повідомляє пресслужба СТБ.

За сюжетом головна героїня Олена працює слідчою у райцентрі, а її колишній чоловік – керівник районної поліції. Минулого року Олена побачила його в обіймах секретарки, після чого подала на розлучення і тепер одна виховує 17-річну дочку Віку. Дівчинка вступає до інституту в обласному центрі й збирається переїжджати у гуртожиток. Спочатку Олена не планує вирушати за Вікою, але коли знайомий поліцейський розповідає їй про чергове вбивство, скоєне міським маніяком, вирішує поїхати з донькою і подивитися, як вона облаштується.

Переїзд закінчується тим, що Олена вирішує перевестися до обласного центру якомога далі від впливового екс-чоловіка. На новому місці вона вдало розслідує справи, використовуючи свої знання в психіатрії. І несподівано для себе опиняється в епіцентрі робочих та особистих інтриг.

Автор сценарію - Андрій Румянцев. Режисери-постановники: Олександр Пархоменко, Денис Тарасов.

У ролях: Ірина Єфремова, Максим Лагашкін, Едуард Фльоров, Олександр Тютін, Олексій Смолка, Заза Чантурія, Матвій Зубалевич, Анатоль Фон-Філандра, Тамара Антропова, Володимир Пітеров, Христина Ісайкіна, Світлана Прус та інші. 

Раніше повідомлялось, що у 2020 році СТБ покаже байопікі «Україна в Іменах» та продовження серіалу «Ніщо не трапляється двічі».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY