detector.media
05.12.2019 19:58
Star Media утворила спільний продакшн із російським медіахолдингом - росЗМІ
Star Media утворила спільний продакшн із російським медіахолдингом - росЗМІ
Російська компанія «Национальная медиа группа» разом із Star Media створили спільне підприємство Star Media Vision.

Про це повідомляють російські «Ведомости» з посиланням на генерального продюсера Star Media Влада Ряшина.

Зазначається, що першим проєктом нової компанії стане серіал в жанрі пригодницького фентезі за мотивами романів Жуля Верна.

Наступного року керівництво Star Media Vision планує випустити сім шоу, у тому числі історичний серіал, які націлені на міжнародний ринок. Вартість проектів не уточнюється.

«Star Media є одним з найбільших виробників контенту. Наше партнерство почалося кілька років тому, коли ми спільно запустили ряд платних каналів сімейства Star Media. Я рада, що воно стає ще більш стратегічним і вже сьогодні буде охоплювати і виробництво контенту для наших ефірних каналів і для платформи Море ТВ, а також ряд міжнародних проектів», - заявила генеральна директорка НМГ Ольга Паскіна.

Нагадаємо, раніше три кіносеріальних телеканали міжнародної групи компаній Star Media – Star Cinema, Star Family і Bolt (спільний з Film.ua проект) – запустилися на платформі платного телебачення «Інтерактивне ТБ» російського оператора телекомунікацій «Ростелеком».

Компанія «Медіа Альянс», яка «займається створенням, розвитком і розповсюдженням каналів Star Media на території Росії», входить до складу російського медіахолдингу «Национальная Медиа Группа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY