detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
05.12.2019 19:38
Нацрада визначила переможців конкурсу на три ФМ-частоти
Нацрада визначила переможців конкурсу на три ФМ-частоти
5 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення частково підбила підсумки конкурсу на 11 ФМ-частот для розвитку місцевого мовлення, оголошеного в серпні.

На конкурс було виставлено частоти у Вінницькій, Волинській (Ковель), Закарпатській, Львівській, Миколаївській, Полтавській (Кременчук) і Харківській областях. 5 грудня Нацрада визначила переможців на три частоти:

Усі вони були єдиними претендентами на ці частоти. У Ковелі також претендувало ТОВ «Слово Волині» (12 канал), але компанія відкликала заявку, як і на попередньому конкурсі.

Визначення переможців конкурсу на ще чотири частоти Нацрада перенесла на 20 грудня. Ідеться про такі населені пункти: Гайсин та Оратів Вінницької області, Дубове Закарпатської області, Нова Водолага Харківської області. На ці частоти претендують чотири компанії: Гайсинська районна редакція радіомовлення, Оратівська районна редакція радіомовлення, ТОВ «Мега Боржава» і Нововодолазька радіокомпанія. Але вони подали не повний пакет документів, тому Нацрада дала можливість їм виправити всі недоліки.

Ще на чотири частоти претендентів не знайшлося, і конкурс на них припинено. Ідеться про такі населені пункти: Турка Львівської області, Миколаївка Миколаївської області, Великий Бурлук і Лозова Харківської області.

Також Нацрада припинила конкурс на частоту 91,3 МГц у Херсоні, який перенесла з 14 листопада на 5 грудня. Радіо «Мейдан» (ТОВ «Телевізійна компанія “Атлант-СВ”»), яке єдине претендувало на цю частоту, не надало Нацраді підтвердження своєчасної сплати конкурсної гарантії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY