detector.media
05.12.2019 15:49
Угорський телеканал показав сюжет з окупованого Криму, позначивши його як частину РФ
Угорський телеканал показав сюжет з окупованого Криму, позначивши його як частину РФ
Угорський телеканал M1 29 листопада показав сюжет з окупованого Криму, позначивши його як частину Росії.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

У короткому сюжеті із рубрики «Без коментарів» телеканал показав сотні медуз, яких викинуло на азовське узбережжя Криму. Опис під відео «Krím-Félsziget, Oroszország – 2019. November 27» перекладається як «Півострів Крим, Росія – 2019. 27 листопада».

«M1» працює з 1957 року. У 2015 році його перезапустили як 24-годинний канал новин. Канал мовить, зокрема, на Закарпаття.

Нагадаємо, 24 листопада стало відомо, що британський журнал The Economist опублікував відео «Чи може імпічмент принести користь Дональду Трампу?», в якому використовувалася карта України без Криму.

27 листопада в додатку «Погода» компанія Apple на території Росії стала відображати Крим і Севастополь «російською» територією. Натомість на материковій частині України і в окупованому Криму - Севастополь, Сімферополь, Керч та інші міста не відображаються ані частиною України, ані Росії.

28 листопада стало відомо, що в останньому випуску журналу Survival, який видає Міжнародний інститут стратегічних досліджень (IISS), окупований Севастополь позначили як «російське» місто.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY