detector.media
04.12.2019 18:28
Канал «Україна» знімає мінісеріал «Пробудження кохання»
Канал «Україна» знімає мінісеріал «Пробудження кохання»
Фільм розповість про юнацьке кохання, яке повертається через роки. Чотирисерійну стрічку знімають компанії «Фільмстрім» і Vileton Films на замовлення каналу «Україна».

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

У центрі сюжету – студенти Олена та Микола. Вони кохають один одного, але серйозна хвороба, переїзд родини Олени в інше місто і підступи суперниці руйнують стосунки. Через 10 років у кожного з них своє життя і своя сім'я. Чоловіку Олени пропонують привабливу посаду в її рідному містечку. Колишні закохані Олена та Микола знову зустрічаються і розуміють, що їхні почуття не згасли. Що переможе: перше кохання і юнацькі мрії чи сімейний обов’язок і вірність?

Режисер-постановник – Олексій Гусєв.

У ролях: Тетяна Чердинцева, Едуард Трухменьов, Олексій Мітін, Слава Красовська, Інна Капінос, Микола Боклан, Катерина Гулякова, Наталія Корецька, Євген Єфремов, Костянтин Корецький.

Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» знімає мінісеріал «Встигнути все виправити». Картина розповість історію чоловіка, який, знаючи, що жити йому залишилось недовго, намагається загладити свою провину, а ще встигає нажити ворогів та знайти кохання.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY