detector.media
04.12.2019 17:11
«Букви» та Олександр Грановський відкинули звинувачення в медійній атаці на В’ячеслава Соболєва
«Букви» та Олександр Грановський відкинули звинувачення в медійній атаці на В’ячеслава Соболєва
Депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв звинуватив колишнього народного депутата Олександра Грановського та видання «Букви» в кампанії проти себе.

В’ячеслав Соболєв назвав журналістам прізвища людей, яких пропонує допитати у справі про вбивство його трирічного сина, повідомляє ТСН. Серед цих людей він назвав і Олександра Грановського, а також згадав видання «Букви».

«Є таке прізвище – Олександр Грановський. Сашо, я хочу почути, що ти скажеш на детекторі брехні. Хто що знав, хто кого замовляв, як агентство "Букви" з мене чотири роки знущалося, кого з мене намагалися зробити», – сказав пан Соболєв журналістам у суді, де обирали запобіжні заходи підозрюваним у вбивстві його сина.

Редакція «Букв» відкинула звинувачення пана Соболєва щодо причетності до кампанії проти нього. «Видання не мало і не має жодного стосунку до будь-якої кампанії проти В’ячеслава Соболєва. При цьому ми розуміємо причини, які могли призвести до подібних заяв Соболєва. Наскільки відомо, один з колишніх працівників "Букв", якого було звільнено кілька років тому, міг брати участь у медіакампанії проти В’ячеслава Соболєва», – повідомляється на сайті видання.

Олександр Грановський, своєю чергою, погодився пройти детектор брехні.  

«Незважаючи на те, що Слава припустив, що я можу знати людей, причетних до цих жахливих подій, я зла не тримаю – впевнений, батькам приходять на розум навіть нісенітниці в ці хвилини. Я повністю поділяю їхнє горе. <…> Я, звичайно ж, приймаю пропозицію пройти перевірку на поліграфі, щоб якомога скоріше відкинути таку версію. Я уважно послухав відеорепортаж: прошу журналістів не тиражувати те, що не було сказано Славою. Я жива людина, я ціную людей, ціную життя і за свої майже 40 років жодного разу про таке й не чув. Слава Богу, що Слава не вважає, що я особисто до цього причетний, але чомусь думає, що мені можуть бути відомі якісь обставини цієї трагедії»,написав він на своїй сторінці у Facebook.

Пан Грановський додав, що вже зв’язався з кимось із близьких В’ячеслава Соболєва. Він сподівається, що до вечора це питання буде вирішене. Крім того, він висловив готовність відповісти на питання щодо фінансування і можливої участі в медійній атаці проти пана Соболєва.

Нагадаємо, 1 грудня в Києві по автомобілю Range Rover, який належить В’ячеславу Соболєву, відкрили вогонь, під час обстрілу куля влучила в трирічного сина Соболєва, дитина загинула. 4 грудня двох підозрюваних в умисному вбивстві – Андрія Лаврегу та Олексія Семенова – заарештували на два місяці без права на заставу.

Фото: Букви 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY