detector.media
Детектор медіа
04.12.2019 12:29
Заступниця головреда Cosmopolitan різко висловилася про похорон Героя України. Згодом вона вибачилася
Заступниця головреда Cosmopolitan різко висловилася про похорон Героя України. Згодом вона вибачилася
Євгенія Пліхіна зізналася, що не розібралася в ситуації

Заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна на своїй сторінці у фейсбуці поділилася саркастичними думками щодо «помпезного похорону» з «волаючим драматизмом», який вона не могла обійти, прямуючи на роботу.

Виявилося, що в дописі журналістки йшлося про прощання з полковником Центру Спеціальних Операцій «Альфа» Денисом Волочаєвим, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі. Посмертно йому було присвоєно звання Героя України.

Щодо допису Євгенії Пліхіної без зайвої дипломатії встигли висловитися блогери, вказавши, що саме вона сприйняла за «фестивальчик» та «замєс».

Невдовзі журналістка свій допис видалила та додала новий – в якому вибачилася за попередні слова та висловила співчуття.

«Друзі, у мене ніколи в житті не було думки когось образити, принизити честь Героїв чи посміятися над воєнною трагедією, – написала Євгенія Пліхіна. – Я завжди пишу виключно про власне життя та дурощі, не висміюючи чуже. Тим більше, смерть. Згодна, неможна було, не розібравшись в ситуації, торкатися делікатної теми. Я співчуваю і приношу свої вибачення».

Фото: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY