detector.media
03.12.2019 16:10
З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)
З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)
Антон Полєсков наприкінці грудня залишає посаду головного редактора інтернет-видання Vector. З 1 січня 2020 року його замінить Денис Маракін.

Про це Антон Полєсков 3 грудня написав на своїй сторінці в Facebook.

«Ми зробили відмінний проєкт, у якого все тільки починається – колонка в Trello з ідеями переповнена. Ми майже вийшли на окупність, і це за півтора року роботи, чим я теж дуже пишаюся», – розповів він.

Крім того, пан Полєсков розповів, що видання зараз шукає журналістів. Свої резюме можна надсилати на пошту polieskov@vctr.media з темою «Журналіст в Vector».

Антон Полєсков пропрацював у виданні 1,5 року. Він додав, що «йде в нікуди».

У коментарі «Детектору медіа» пан Полєскова повідомив, що хоче спробувати себе в інших сферах та отримати новий досвід.

«Останні чотири роки я працював в медіа в різних ролях: у рекламному відділі, у редакції, займався бізнес і редакційними завданнями. Я вклав в Vector все, що знаю і вмію. <…> За півтора року ми зібрали відмінну команду, яка буде розвивати проєкт і після мого відходу, виведе його на новий рівень, за це я не переживаю», – сказав він.

Нагадаємо, у червні 2018 року колишня шефредакторка видання L’Officiel Online, засновниця нетворкінг-платформи «Charitum» Даша Зарівна запустила новий інтернет-журнал про технології і бізнес Vector.

 

Фото: Антон Полєсков / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY