detector.media
03.12.2019 15:31
Film.ua знімає для «України» детективний серіал про домашнє насильство
Film.ua знімає для «України» детективний серіал про домашнє насильство
У Києві розпочалися зйомки 40-серійної детективної драми «Відважні», спільного проекту Film.ua Group і телеканалу «Україна». Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

Серіал розповідає про роботу спеціального підрозділу поліції, який займається проблемами домашнього насильства. Чотири головні героїні допомагають жінкам, дітям і чоловікам, які страждають від пригноблення, побоїв і принижень від своїх близьких.

Канал «Україна» хоче зробити не просто видовищний детектив, а й соціально корисний проект. «У кожному епізоді люди отримають корисну інформацію або модель поведінки, яка дозволить зрозуміти, як же вийти з ролі жертви. Також ми будемо публікувати телефон реальної гарячої лінії з протидії домашньому насильству, де люди зможуть отримати не тільки психологічну підтримку, а й конкретний алгоритм дій, який допоможе врятувати себе», – каже продюсерка телеканалу «Україна» Оксана Туник.

Режисери серіалу «Відважні» – Максим Гуленко, Віра Яковенко, оператор-постановник – Володимир Остапець, продюсери – Олена Канішевська, Оксана Туник, Ірина Костюк, Юлія Міщенко, Артем Стеценко.

Над сценарієм працює авторська група: Олена Терешкова, Марк Шпарбер, Ольга Артюх, Сергій та Наталя Шевченки, Тетяна Єрескіна, Оксана Савченко, Інга Балицька, Лана Іваниця, Ірина Феофанова та інші.

У головних ролях – Артем Позняк, Олександра Польгуй, Ірина Лановенко, Олександра Люта, Дарія Петрожицька, Олександра Гончарова, Олександр Норчук, Всеволод Шекіта, Віталій Дерев’янчук та інші.

Зйомки триватимуть півроку. Орієнтовну дату випуску в ефір канал поки не повідомляє.

Нагадаємо, що Film.ua знімає для каналу СТБ серіал «І будуть люди».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY