detector.media
03.12.2019 15:13
Star Media запустила «сценарну кімнату»
Star Media запустила «сценарну кімнату»
Міжнародна кінокомпанія Star Media, що має офіси в Києві, Москві та Лондоні, запустила новий напрямок діяльності — Writers’ Room («Сценарна кімната»). Про це повідомляє пресслужба компанії.

Завдання нового напрямку — розробка оригінальних ідей для фільмів і серіалів і їх візуалізація за допомогою створення mood board, повноцінної стилістики майбутнього фільму, з опрацюванням художнього рішення, музичної оповіді, dream cast. Візуалізація ідей дозволить на новому рівні презентувати проекти на пітчингах, представляти їх телеканалам і онлайн-платформам, а також створити базу ідей для міжнародної копродукції.

Новий напрямок очолила продюсерка Star Media Галина Храпко («Два полюса кохання», «Родинні зв'язки», «У неділю рано зілля копала», «Подорожники» та ін.). Головною авторкою Writers’ Room виступає українська сценаристка Ірен Роздобудько («Поводир», «Жереб долі», «Тінь кохання», «Два полюси кохання», «Родинні зв'язки» та ін.).

Під час роботи над сценарними ідеями Star Media співпрацює з українськими та міжнародними кіносценарними конкурсами (сценарії-переможці автоматично потрапляють до сценарної кімнати кінокомпанії) і профільними ВНЗ (найкращі студенти і випускники отримують можливість працювати над своїми ідеями під кураторством професіоналів).

Нагадаємо, медіахолдинг StarLightMedia проведе в Києві креативний хакатон зі створення серіалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY