detector.media
03.12.2019 12:53
Тернопільське інтернет-видання зазнало DDoS-атаки
Тернопільське інтернет-видання зазнало DDoS-атаки
Тернопільське інтернет-видання «Політерно» 1-2 грудня зазнало DDoS-атаки.

Про це 3 грудня повідомляє Інституту масової інформації.

«Веб-сторінка видання була недоступна для читачів починаючи з 1 грудня, і впродовж 2 грудня. Відкривалася лише головна сторінка "Політерно", але прочитати жоден з матеріалів, розміщених на сайті, окрім заголовків, було неможливо. Натомість з’являлося повідомлення про помилку», – йдеться в повідомленні.

У редакції розповіли, що служба техпідтримки фіксувала аномально велику кількість спроб відвідати сайт, що блокувало його роботу. Цю атаку редакція пов’язує із критичною публікацією, що з’явилася на сайті 30 листопада, де йшлося про ймовірні кадрові призначення в Тернопільській облдержадміністрації: «"Стара мрія" Ігоря Сопеля: оточення втікача-олігарха посяде владні крісла у Тернопільській ОДА». Автором матеріалу є один з редакторів видання Назар Наджога.

Він сказав, що редакція ще не ухвалила остаточного рішення, чи звертатися до поліції з офіційною заявою щодо інциденту.

Нагадаємо, сайт інтернет-видання «Гордон» 29 серпня протягом понад чотирьох годин зазнавав DDoS-атаки. Головна редакторка інтернет-видання «Гордон» Олеся Бацман повідомила, що сайт атакували з IP-адрес, розташованих в окупованих Криму, Донецьку, Луганську і з Росії.

Сайт видання ще раз зазнав DDoS-атаки 2 вересня.

Фото: Політерно / Facebook
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY