detector.media
03.12.2019 10:30
StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів
StarLightMedia оголосила набір на креативний хакатон зі створення серіалів
У Києві 9-10 грудня відбудеться StarLightMedia Story Lab, метою проєкту є створення нових і креативних заявок на розробку гостросюжетної мелодрами для телеканалу СТБ. Реєстрація для відбору в проєкт триватиме до 5 грудня.

Про це повідомляє пресслужба групи StarLightMedia.

Учасники креативного хакатону протягом двох днів розроблятимуть ідею мелодрами в супроводі менторів. Зокрема, менторкою проєкту стане голівудська сценаристка та письменниця Лілія Кім. «Результат дводенного інтенсиву – розроблена ідея (готова презентація включає логлайн, розширений синопсис, опис головних персонажів)», – йдеться в повідомленні.

Переможець отримає фінансування розробки пілотного проєкту серіалу в розмірі 100 тис. грн та можливість заключити контракт з каналом на його виробництво.

StarLightMedia Story Lab – формат відмінний від традиційних пітчингів. Учасники проєкту можуть долучитись до нього незалежно від того – мають вони готову ідею чи ні. Автори почують побажання каналу щодо майбутнього серіалу до того, як почнуть його розробку.

«Ще одна особливість StarLightMedia Story Lab – разом з учасниками всі два дні працюватимуть ментори, що направлятимуть авторів, допомагатимуть покращити ідею відповідно до побажань каналу, відповідатимуть на питання та ділитимуться досвідом», – зазначається в повідомленні.

До участі в проєкті запрошують сценаристів, креативних продюсерів з досвідом роботи над серіалами та проєктами. Організатори також розглянуть заявки спеціалістів, які поки працюють в інших напрямках. 

Реєстрація для відбору в Story Lab доступна за посиланням. Анкети прийматимуть до 05.12.2019 включно.

Перший пілотний Story Lab відбувся у жовтні цього року. Його переможницями стали Юлія Федець і Вікторія Мухіна. Команда отримала 100 тисяч гривень на пілотний проєкт: сценарій першої серії, посерійний синопсис сезону і біблію персонажа. Наразі авторки підписали контракт з телеканалом СТБ і знаходяться в процесі розробки серіалу.

Нагадаємо, керівник StarLightMedia Production Володимир Локотко повідомив, що група StarLightMedia планує в 2020 році виробити 100 годин контенту серіалів власного виробництва.

Фото: StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY