detector.media
02.12.2019 18:05
Український проєкт від «1+1 медіа» отримав європейську премію в галузі комунікацій
Український проєкт від «1+1 медіа» отримав європейську премію в галузі комунікацій
Кампанія холдингу «1+1 медіа» #забутипровік була представлена в трьох категоріях премії European Excellence Awards 2019 – Change Communications, Employer Branding & Recruiting та Poland, Ukraine, Republic of Moldova.

Про це йдеться на сайті премії.

Фінал European Excellence Awards 2019 відбувся в Лісабоні (Португалія) 29 листопада. Загалом переможців премії обирали в 58 категоріях і спецномінаціях.

Кампанія #забутипровік отримала премію в одній з основних категорій Change Communications. У категорії Employer Branding & Recruiting кампанія «1+1 медіа» програла проєкту Microsoft #SurfaceTheWomen, а в Poland, Ukraine, Republic of Moldova – польській кампанії від WWF І'm an endangered species.

Як повідомляє пресслужба «1+1 медіа», #забутипровік – це соціальна ініціатива, що має на меті протидію ейджизму та трудовій дискримінації в Україні.

Крім того, у категорії Entertainment & Culture були номіновані BBC Studios, HBO Europe та Sony Pictures Television, проте поступилися місцем німецькій кампанії Halloween at Liseberg (Liseberg).

European Excellence Awards – найпрестижніша нагорода в галузі зв’язків з громадськістю та корпоративних комунікацій в Європі, яку присуджують за видатні досягнення з 2007 року.

Нагадаємо, у 2017 році проєкт першого в Україні «Музею новин» став переможцем премії European Excellence Awards 2017.

У 2018 році проєкт «1+1 медіа» «Люди Ідей» став фіналістом European Excellence Awards.

Фото: пресслужба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY