detector.media
02.12.2019 15:33
Сайт «Дзеркала тижня» під загрозою закриття разом з газетою – джерела
Сайт «Дзеркала тижня» під загрозою закриття разом з газетою – джерела
Сайт «Дзеркала тижня» DT.ua / ZN.ua з нового року може закритися разом з газетою. Про це «Детектору медіа» повідомили три незалежні джерела з редакції видання.

За словами джерел, наміри закрити з нового року не лише газету, а й сайт висловила головна редакторка «Дзеркала тижня» Юлія Мостова. Це рішення ще неостаточне, але колективу вже повідомили про закриття проєкту та звільнення команди.

«Детектору медіа» не вдалося отримати коментар Юлії Мостової – вона не відповідає на дзвінки.

Нагадаємо, наприкінці листопада стало відомо про припинення випуску паперової газети «Дзеркало тижня» з нового року. Про можливість закриття газети «Детектор медіа» писав ще у вересні – тоді Юлія Мостова повідомляла, що рішення ще не ухвалено.

Редакторка економічного відділу тижневика «Дзеркало тижня» Юлія Самаєва уточнила «Детектору медіа», що припинення випуску газети майже не вплине на редакцію.

Тижневик «Дзеркало тижня. Україна» на чолі з Юлією Мостовою виходить з 2011 року. З 1994 по 2011 роки виходив тижневик «Дзеркало тижня» на чолі з Володимиром Мостовим.

Засновник газети «Дзеркало тижня. Україна» - ТОВ «ЗН УА», яке через ТОВ «ЗН груп» належить Юлії Мостовій, Володимиру Мостовому та Олексію Мостовому.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY