detector.media
Детектор медіа
02.12.2019 13:51
Перший ефір ювілейного «Х-фактору» почався без Каменських та без Данилка
Перший ефір ювілейного «Х-фактору» почався без Каменських та без Данилка
Але в ніхто з зіркових тренерів проєкт не залишив

Перший прямий ефір десятого сезону проєкту «Х-фактор» на СТБ розпочався з того, що ведуча шоу Дар’я Трегубова не дорахувалася двох суддів: в той час, як Ігор Кондратюк та Оля Полякова зайняли свої місця в тренерських кріслах, Андрій Данилко та Настя Каменських не з’явилися в залі.

Ведуча запропонувала глядачам висунути свої версії причини відсутності співачки: чи-то вона вагітна і Потап заборонив їй приходити на прямі ефіри, щоб не хвилюватися, чи то вона пішла з проєкту слідом за Андрієм Данилком.  Але потім з’ясувалося, що артистка просто затрималася на церемонії М1 Music Awards. Тож потім вона прєдналася до колег з «Х-фактору».

Повернувся через деякий час до тренерського крісла і Андрій Данилко. Причому він з’явився не один, а з котеням, якого назвав Капоня на честь колег (Кондратюк, Полякова, Настя).

«Можна, я нічого не буду пояснювати, що зі мною відбулося тоді, – сказав Андрій Данилко. – Я хочу просто сісти на це крісло, на своє місце. І закінчити цей сезон в гарному настрої».

Після того, як в останній день тренувального табору «Х-фактору» Андрій Данилко ледь не розплакався та заявив, що не виправдовує сподівань учасників і йому краще залишити шоу, він, за його словами, тиждень відпочив, і одразу повернувся до роботи та навіть обрав учасників проєкту категорії «Гурти».

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY